Finans og Penge

Måder at lindre stress; Hvordan man kan holde jordforbindelse i en stressende verden

Dette er en varmere hjelm: Der er ingen intern kanalisering, der er masser af polstring røre rytterne hovedet, høvding og luftstrømmen er bare okay. Der er også generøs dækning omkring templerne, og hjelmens koøjer beskytter rytternes ører uden at blokere hørelse og en del af kæben. – Dækningen falder også lidt lavere bagi, så Helios dækker mere af kraniet og giver ekstra beskyttelse, hvis rytteren falder baglæns. Den nye Helios er den seneste i Giro’s linje af sfæriske hjelme. Valget af børnehjelm er f.eks. hjelme til spædbørn er meget dybere bagpå for at beskytte bagsiden af hovedet.

Ud over at være hård, en hjelm også skal være sikker og komfortabel. Denne købsguide er designet til at give nyttige oplysninger om alle de forskellige typer cykelhjelm, og hvad der vil fungere bedst for dig. Tak for oplysningerne. Uden Aura kan Helios’s ventilationskanaler ikke være så store som hjelmene med forstærkningen, hvilket slår ventilation ned ad en pind. Det kan prale af 25 store ventilationskanaler og en polycarbonat shell bundet til en EPS skum liner. Andre hjelme har en clip-on aero shell, som klip over den fulde ydre skal, blokerer ventilationskanaler og gøre hjelmen mere aerodynamisk.

Puder er der for at holde hjelmen på plads; således at hjelmen bliver sikrere og mere behagelig at have på. Og hvis der ikke er nogen reservedele, vil en patch kit gøre (hvis lejligheden er mindre). På markedet for cykeltilbehør finder du forskellige muligheder for at vælge i cykellåsekategorien. Er cykelhjelme obligatoriske? Når dit barn får deres første børn cykel, er det en god idé at få dem en hjelm, så de er sikre, når de lærer at ride og Evans Cycles lager en bred vifte af hjelme til børn. Cykelturen langs PCH lyder fantastisk. Jeg kan ikke tælle antallet af gange jeg har set folk ridning i under nul grad vejr, der rider uden handsker.

Vi anbefaler på det kraftigste, at børn altid bærer hjelm. Hvordan måler jeg mit hoved for en cykelhjelm? Iført et beskyttelsesudstyr eller en hjelm er en måde at beskytte dig selv, men det beskytter kun dit hoved. Selvfølgelig skal din hjelm være behageligt, især hvis du ofte cykel lange afstande. Omkostningerne ved produktet spænder fra $ 999 med en hastighed på 16 mph. rytteren ridning cyklen kan veje op til 250 lb og cyklen kører 25 miles på en enkelt opladning i mindst 2 til 3 timer. Næsten alt i dette miljø kan gøre en fornøjelse krydstogt på to hjul til en problematisk, skærpende, eller tragiske fejl. Nogle cykler er specielt designet og featured for vintersæsonen, som kan gøre fortovet glattere for ridning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.