Lån og Finans

Interesse kun jumbo lån er et unikt koncept for låntagning

Interesse kun jumbo lån er et unikt koncept for låntagning, uanset om et hus eller en anden større køb. En traditionel lån forudsætter, at hver eneste lånhurtig.dk måned midler udbetales mod renter og hovedstol. Interesse kun jumbo lån kræver betaling af renter hver måned, men betaling af hovedstol er valgfri.

Hvem kan drage fordel af en interesse kun jumbo lån? En type person, der kan drage fordel af interesse kun jumbo lån er en person, der kender de kommer ind i et betydeligt beløb af penge i et par år. Måske har du en trustfond, hvori det hedder pengene vil være fri for bruge når du nå 30 år, men på 24 du ønsker at købe et hjem. Interesse kun jumbo lån er den perfekte løsning for dig. De første år, du kun foretage betalinger på interessen, men efter dine aktiver bliver tilgængelige, du betaler både renter og hovedstol, eller eventuelt vælger at hurtigt betale sig hovedforpligtet.

En anden gruppe, der kan drage fordel af interesse kun jumbo lån er familien hvis indtjeningsevnen er sikker på at vokse over tid. Interesse kun jumbo lån kan tillade indkøb, der giver en behagelig livsstil, at udskyde de større afdrag indtil indtjeningsevnen er steget. En junior partner i et advokatfirma kan godt føle, at interesse kun jumbo lån ville være den bedste løsning, da de forventer høj grad at øge deres indkomst i de kommende år giver mulighed for tilbagebetaling af hovedstolen i de federe år.

Interesse kun jumbo lån kan være temmelig attraktive i dagens usikker økonomi. Der er absolut ingen straf involveret, hvis en skyldner springer betaling af hovedstol i en eller flere måneder og kun betaler renter. Denne funktion kan helt sikkert betale sig i en periode af arbejdsløshed eller andre finansielle stress. I modsætning til konventionelle pant hvor du vil finde dig selv at få telefonopkald truer afskærmning, vil fleksibel interesse kun jumbo lån tillade dig at overleve perioder med stramme budget uden denne ekstra stress.

Leave a Reply

Your email address will not be published.