Hvordan at spare penge i College

Nationens personlig opsparing sats glidende igen, droppe kun 3,8% af disponible efter skat indkomst i juni. Det er ikke den laveste sats nogensinde optaget af Præsidiet af økonomisk analyse, men det er tæt. Mange mennesker bruger store mængder af penge på abonnementer for tjenesteydelser eller varer, der kunne få gratis et andet sted. Et godt eksempel på dette er aviser du kan få næsten alle de oplysninger, der findes i dem gratis online. I mange tilfælde kan du finde de samme artikler gratis via tjenester som Google nyheder. Det samme gælder for mange magasin artikler. Du kan også få mange magasiner gratis gennem dit folkebibliotek. Meget af programmering du betale for satellit eller kabel-TV er faktisk tilgængelig gratis i form af videoer på dit folkebibliotek. Der er ingen grund til at betale for sundhed bokseklub, når du kan gå eller udøve derhjemme gratis.

Budgettering – budgettering er en af de mest vigtige og afgørende områder. Da det er en tidskrævende og en kedelig proces, mange mennesker afholde sig fra at gøre det og dermed skabe akutte økonomiske problemer for sig selv. Budgettering er ikke noget, men for at fastslå, hvad du skal bruge kontra hvad du ønsker at bruge. Budgettering tillader en at opretholde en balance mellem hans indtægter og udgifter, alle prioriteret behov er opfyldt optimalt.

Der synes at være overset ganske ofte. Jeg kan se flere kommentarer i denne tråd alene om besparelse nu og få på en karrierevej at tjene store penge, så du kan gå rejser senere. Ikke alle ønsker bare at tjene masser af penge. Jeg er lidenskabelig omkring min karriere, men jeg vil aldrig tjene et 6 tal løn, så jeg kunne så godt lære at have (ansvarlig) sjovt på mit budget nu, i stedet for venter på en lønningsdag, der aldrig vil komme.

Går ikke 7k før du ændrer din olie. Der er virkelig ingen foranstaltning for hvor ofte du bør ændre din olie; Det afhænger af olien (syntetiske materialer sidste den længste, omkring 5K), hvordan man køre, betingelse/kilometertal af din bil, og atmosfæriske forhold (støvede område? kolde? Hot?). Du kan helt sikkert normalt gå ud over 3 k olie Skift forslag, men tjek det ofte at gøre sikker på det er ikke bare sort tjære derinde. Med en ordentlig bil og normal kørsel, vil jeg kun foreslå ændringer hver 5k – 4.5 k. Men den bedste måde at spare penge er bare for at gøre dig egen olieskift-du kan bruge de penge, du har gemt for at købe bedre, længere varig olier og filtre.

Det eneste, jeg kan virkelig være uenig med er køretøjet, en. Sandsynligvis fordi, vi er landmænd, bruger vi vores køretøjer, indtil de bogstaveligt talt falder fra hinanden omkring vores ører. Og lastbiler, selv brugt dem, er generelt så slå med den tid, deres ejere lad dem gå, dens netop en lateral flytte, og vi ender dumping et ton af penge til dem, så vi normalt ender med at købe en med en udbetaling af kontanter og at tage et lån , selvom det gør ondt os hver gang.

Starte abonnere personlige finansiere blogs for at lære mere om penge. Ikke alene kan du lære den tekniske side af privatøkonomi, men kan du også sørge for du tænker altid på penge ved at få e-mails fra din favorit bloggere. Hvad du fokusere på expends. Så, hvis du fokuserer på privatøkonomi, din viden om det vil vokse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.